Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

25/02/2020 14:00:00

Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals

Infante va aconseguir que s’instal·lés una marquesina que fes més còmoda l’espera a milers de pacients
Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, i els familiars i amics de Dani Infante han visitat avui la marquesina d’autobús de davant de l’Hospital Duran i Reynals (al camí de Pau Rodó), on l’Ajuntament de L’Hospitalet ha col·locat una placa en el seu record. A l’acte també hi era el regidor d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat, Cristian Alcázar. En la placa hi diu: “Esta marquesina fue construida gracias a la lucha de Dani Infante #TODOSSOMOSDANI”.

Dani Infante (33 anys) va morir el passat 25 de juliol a L’Hospitalet. Des de feia 3 anys lluitava contra el sarcoma d’Ewing, un càncer d’os majoritàriament pediàtric, molt poc habitual i agressiu.

Quan seguia el tractament a l’Hospital Duran i Reynals va veure la necessitat de protegir la parada d’autobusos de davant d’aquest hospital oncològic, que es trobava sense marquesina. Els pacients havien d’esperar l’arribada de l’autobús a la intempèrie, sense poder cobrir-se del sol a l’estiu o aixoplugar-se de la pluja. Dani va gravar un vídeo que va compartir a Facebook i que en qüestió d’hores es va viralitzar fins a superar el mig milió de reproduccions, en el qual reclamava la instal·lació de la marquesina, petició que va ser atesa per l’AMB.

La seva família i la Fundació Alba Pérez, de la qual Dani Infante era membre, van iniciar una recollida de signatures a través d’una campanya a la plataforma change.org i del web “Todos somos Dani” per aconseguir que la parada de bus portés el seu nom.

Últimes notícies

Veure imatge de La Guàrdia Urbana fa prop de 13.000 actuacions en els darrers 12 dies (nova finestra)
Veure imatge de Escoles bressol municipals donen material higiènic (nova finestra)
Veure imatge de Es busquen voluntaris amb impressora 3D per produir viseres per a proteccions facials (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina se suma al Cuarentena Film Festival, per mitjà del Cinephone (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400