Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/07/2019

22 nens i nenes sahrauís passen l’estiu amb famílies de L’Hospitalet

L’entitat L’Hospitalet amb el Sàhara coordina l’estada amb el suport de l’Ajuntament
 
Veure imatge de  22 nens i nenes sahrauís passen l’estiu amb famílies de L’Hospitalet (nova finestra)
El Palauet de Can Buxeres ha estat escenari ahir vespre de l’acte de benvinguda als 22 infants sahrauís de 10 a 13 anys que passen l’estiu amb famílies de la ciutat, dintre del programa “Vacances en pau”, que a la ciutat gestiona i impulsa l’associació L’Hospitalet amb el Sàhara, entitat que fa vint anys que és al capdavant d’aquesta iniciativa i que compta amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda als nois i a les noies sahrauís i a les famílies que els acullen, juntament amb la regidora de Cooperació, María Ángeles Sariñena; el president de l’entitat, Pedro Pérez, i representació del Front Polisari a Catalunya i dels diferents grups polítics municipals.

Vacances en Pau té com a objectius allunyar els infants durant els mesos de juliol i agost de les dures condicions de vida als campaments de refugiats on viuen, al desert d’Algèria; que convisquin amb altres infants, i oferir-los atenció mèdica per detectar possibles problemes de salut i pal•liar diverses malalties derivades de la desnutrició i de les condicions climatològiques al desert.

Així, des que han arribat a L’Hospitalet, els 22 infants ja han passat revisions mèdiques al CAP, optomètriques i odontològiques. A més, els nens i les nenes participen en diverses activitats d’esplai i sortides.

Des de 1990, l’Ajuntament col•labora amb aquesta iniciativa sufragant el viatge dels infants i fent tasques de difusió per sensibilitzar els infants de la ciutat sobre la situació que viuen els nens i les nenes sahrauís.

Últimes notícies

Veure imatge de  Lliurament de diplomes EntreJoves (nova finestra)
Veure imatge de  Nova edició de la Cursa de les Empreses   (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre de Dansa de Catalunya representa El Trencanous per a més de 1.500 escolars   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet afavoreix la biodiversitat en les zones enjardinades    (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400