Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

27/03/2020 16:00:00
Violència masclista

Distribució massiva de cartells que recorden els telèfons d’ajuda en cas de violència masclista

Voluntaris fan la distribució a farmàcies i comerços
Veure imatge de Distribució massiva de cartells que recorden els telèfons d’ajuda en cas de violència masclista (nova finestra)
L’Ajuntament comença avui a distribuir cartells informatius amb els telèfons d’ajuda davant de situacions de violència masclista entre els establiments de primera necessitat de la ciutat (farmàcies i comerços d’alimentació). La distribució la fan els més de 100 voluntaris que han respost a la crida feta per l’Oficina del Voluntariat del Servei de Joventut dissabte passat.

L’acció té la voluntat de crear una xarxa d’establiments segurs des dels quals les dones que ho necessitin puguin trucar als serveis o familiars que considerin.

Aquesta acció serà la primera d’altres que es faran amb l’objectiu de garantir l’atenció a les dones en situació de violència masclista en el marc d’una situació de confinament i manca de mobilitat, ja que una convivència permanent i forçosa pot afavorir les situacions de violència amb l’agreujant de la dificultat per a la víctima de trucar als serveis i trobar suport de familiars, amistats o professionals.

Últimes notícies

Veure imatge de Avui comença el procés de preinscripcions a l'EMMCA (nova finestra)
Veure imatge de Obert el termini per sol·licitar les beques per a estudis no obligatoris homologats de Planeta Formació i Universitats (nova finestra)
Veure imatge de Comencen les obres de l’Escola Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament reparteix 85.000 mascaretes entre gent gran i infants  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400