Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

27/03/2020 16:00:00
Violència masclista

Distribució massiva de cartells que recorden els telèfons d’ajuda en cas de violència masclista

Voluntaris fan la distribució a farmàcies i comerços
Veure imatge de Distribució massiva de cartells que recorden els telèfons d’ajuda en cas de violència masclista (nova finestra)
L’Ajuntament comença avui a distribuir cartells informatius amb els telèfons d’ajuda davant de situacions de violència masclista entre els establiments de primera necessitat de la ciutat (farmàcies i comerços d’alimentació). La distribució la fan els més de 100 voluntaris que han respost a la crida feta per l’Oficina del Voluntariat del Servei de Joventut dissabte passat.

L’acció té la voluntat de crear una xarxa d’establiments segurs des dels quals les dones que ho necessitin puguin trucar als serveis o familiars que considerin.

Aquesta acció serà la primera d’altres que es faran amb l’objectiu de garantir l’atenció a les dones en situació de violència masclista en el marc d’una situació de confinament i manca de mobilitat, ja que una convivència permanent i forçosa pot afavorir les situacions de violència amb l’agreujant de la dificultat per a la víctima de trucar als serveis i trobar suport de familiars, amistats o professionals.

Últimes notícies

Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Veure imatge de El Pacte de ciutat de L’Hospitalet comença a caminar amb més de 650 propostes (nova finestra)
Veure imatge de Reobren els poliesportius i les piscines descobertes municipals (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400