Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

21/01/2020
Forts vents i precipitacions continuades

Ajornats els treballs de reordenació de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts

Els treballs d'asfaltatge i tall de circulació es faran dissabte 1 de febrer
Com a conseqüència de les condicions climatològiques, s’han endarrerit les tasques prèvies de les obres de reordenació urbanística a la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts. Això comportarà que els treballs d’asfaltatge i el tall de circulació a la zona, previstos per al proper cap de setmana, s’ajornin fins al dissabte 1 de febrer.

Les obres de reordenació urbanística i nova regulació semafòrica a la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts comencen aquesta setmana i ocasionaran alteracions de trànsit en aquesta zona limítrofa entre L’Hospitalet i Barcelona, amb reduccions de l’amplada de la via i talls de circulació ocasionals.

L’actuació consisteix en l’eliminació de la illeta central de la cruïlla per facilitar el pas dels vianants i permetre el gir, en tots dos sentits de circulació de la carretera de Collblanc, als vehicles provinents del carrer del Llobregat.

Actualment, només el bus LH2 pot girar a l’esquerra, mentre que la resta de vehicles han de donar una gran volta per incorporar-se als carrils en sentit Esplugues.

La reordenació urbanística de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts comportarà també la modificació dels passos de vianants i una nova regulació semafòrica, per agilitar la circulació en aquesta àrea d’alta concentració de persones i automòbils.

Mentre durin les obres, es produiran alteracions de trànsit a la zona, amb reduccions de l’amplada de la via. La circulació de vehicles a la cruïlla es tallarà el dissabte 1 de febrer pels treballs d’asfaltatge. Hi haurà rutes alternatives senyalitzades pels carrers de l’entorn i un servei especial de la Guàrdia Urbana.

Últimes notícies

Veure imatge de El Ple aprova l’ampliació de Fira (nova finestra)
Veure imatge de Pau Solanilla presenta a Torre Barrina el llibre La república de la reputación: economía, poder y emociones (nova finestra)
Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400