Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/09/2018
Noves oportunitats de Garantia Juvenil

El Repartidor. Escola Restaurant Tragaluz–El Llindar arrenca el nou curs

65 joves es formaran en hostaleria i restauració i, alhora, retornaran al sistema educatiu
Veure imatge de  El Repartidor. Escola Restaurant Tragaluz–El Llindar arrenca el nou curs (nova finestra)
El Repartidor. Escola Restaurant Tragaluz-El Llindar comença un nou curs escolar, en el marc de la 2a edició del programa Noves oportunitats de Garantia Juvenil Barcelonès Sud. A l’acte de presentació hi ha assistit l’alcaldessa, Núria Marín; els consellers d’Ensenyament, Josep Bargalló, i de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; la directora general de la Fundació El Llindar, Begonya Gasch, i el president de l’entitat, Pere Guardiola, entre d’altres.

Aquesta escola-restaurant —ubicada a l’antic edifici de Correus de la plaça del Repartidor— s’adreça a adolescents que han abandonat l'escola, per formar-los en un sector de futur, com és l’hostaleria i la restauració, alhora que els retorna al sistema educatiu i prepara per a la seva inserció laboral. 

Per a l’alcaldessa Núria Marín “aquesta escola i aquest programa de noves oportunitats són tot un exemple de com, a través de la col•laboració entre administracions, entitats i  empreses, podem assolir èxits col•lectius. La coresponsabilitat i la implicació del territori és fonamental per tirar endavant nous projectes educatius”.

Últimes notícies

Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Veure imatge de  Compte enrere per l’inici de les Festes de Primavera (nova finestra)
Veure imatge de  Campanya informativa de bones pràctiques comercials a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  Centenars de persones es van "enrodar" ahir (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400