Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/09/2018
Noves oportunitats de Garantia Juvenil

El Repartidor. Escola Restaurant Tragaluz–El Llindar arrenca el nou curs

65 joves es formaran en hostaleria i restauració i, alhora, retornaran al sistema educatiu
Veure imatge de  El Repartidor. Escola Restaurant Tragaluz–El Llindar arrenca el nou curs (nova finestra)
El Repartidor. Escola Restaurant Tragaluz-El Llindar comença un nou curs escolar, en el marc de la 2a edició del programa Noves oportunitats de Garantia Juvenil Barcelonès Sud. A l’acte de presentació hi ha assistit l’alcaldessa, Núria Marín; els consellers d’Ensenyament, Josep Bargalló, i de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; la directora general de la Fundació El Llindar, Begonya Gasch, i el president de l’entitat, Pere Guardiola, entre d’altres.

Aquesta escola-restaurant —ubicada a l’antic edifici de Correus de la plaça del Repartidor— s’adreça a adolescents que han abandonat l'escola, per formar-los en un sector de futur, com és l’hostaleria i la restauració, alhora que els retorna al sistema educatiu i prepara per a la seva inserció laboral. 

Per a l’alcaldessa Núria Marín “aquesta escola i aquest programa de noves oportunitats són tot un exemple de com, a través de la col•laboració entre administracions, entitats i  empreses, podem assolir èxits col•lectius. La coresponsabilitat i la implicació del territori és fonamental per tirar endavant nous projectes educatius”.

Últimes notícies

Veure imatge de  La majoria de ciutadans es mostren satisfets de viure a L’H i creuen que la ciutat i el barri han millorat en els darrers dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de  Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400