Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

28/03/2020 19:15:00
Mediambient

L'Hospitalet se suma a l'Hora del Planeta

Aquest any, la convòcatòria, per apagar els llums avui entre les 20.30 h i les 21.30 h té com a lema "Apaga els llums. Tot anirà bé". 
Veure imatge de L'Hospitalet se suma a l'Hora del Planeta (nova finestra)
L’Hospitalet se suma, un any més, a les accions de l’Hora del Planeta, que promou l’entitat ecologista WWF. Aquest any, la convòcatòria, per apagar els llums avui entre les 20.30 h i les 21.30 h té com a lema "Apaga els llums. Tot anirà bé".


Amb aquesta iniciativa, es vol conscienciar la ciutadania perquè també se sumi a la reducció i l’optimització del consum energètic. Aquest any es vol fer també una crida a l'esperança davant la lluita contra el coronavirus Covid-19.

En els darrers anys, L’Hospitalet està fent una gestió per optimitzar la despesa energètica i mitigar el canvi climàtic. Per això, a la ciutat hi ha pocs edificis institucionals i façanes singulars amb il·luminació nocturna. A més, tota l’energia elèctrica que s’utilitza en edificis públics i a la via urbana és d’origen renovable. 

Últimes notícies

Veure imatge de Avui comença el procés de preinscripcions a l'EMMCA (nova finestra)
Veure imatge de Obert el termini per sol·licitar les beques per a estudis no obligatoris homologats de Planeta Formació i Universitats (nova finestra)
Veure imatge de Comencen les obres de l’Escola Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament reparteix 85.000 mascaretes entre gent gran i infants  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400