Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/09/2018
Relacions institucionals

Ajuntament i Delegació de Govern defensen la cultura del diàleg per cercar solucions al problema de l’habitatge

En el marc de la visita institucional que la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha fet avui a L’Hospitalet
Veure imatge de  Ajuntament i Delegació de Govern defensen la cultura del diàleg per cercar solucions al problema de l’habitatge (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet i la Delegació del Govern de l’Estat a Catalunya s’han compromès a continuar treballant per la col•laboració institucional i el diàleg. Així ho han expressat avui l’alcaldessa, Núria Marín, i la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, en el decurs de la visita institucional que la delegada ha fet a la ciutat.

Núria Marín ha explicat que “el diàleg, el pacte i l'acord formen part de la nostra forma d'actuar i del nostre model de ciutat, que és també el de la suma, la concertació i la reivindicació a les administracions competents d'aquelles necessitats en educació, sanitat o infraestructures de la nostra ciutat. D’aquesta manera, hem aconseguit engegar compromisos ferms durant aquest mandat amb el Govern de l'Estat però també amb la Generalitat”.

En referència al projecte de soterrament de les vies al seu pas per la ciutat i la construcció de l’estació de la Torrassa, projecte que Marín i Cunillera han afirmat que està perfectament encarrilat, l’alcaldessa ha dit que “continuarem treballant perquè sigui una realitat al més aviat possible”.

L’alcaldessa i la delegada del Govern també han abordat altres qüestions, en especial el tema de l’habitatge. Així, Marín ha explicat que a L’Hospitalet s’estan impulsant mesures per garantir el dret a un habitatge conjuntament amb entitats, plataformes, col•lectius... per arribar al màxim consens possible, però que en aquest tema es necessita la col•laboració d'altres administracions com la Generalitat i el Govern de l'Estat per planificar mesures d’abast metropolità.

Últimes notícies

Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Veure imatge de  Compte enrere per l’inici de les Festes de Primavera (nova finestra)
Veure imatge de  Campanya informativa de bones pràctiques comercials a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  Centenars de persones es van "enrodar" ahir (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400