Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Jornada Aprenentatge Servei (ApS) a l'Hospitalet

del 13 al 20 de maig
Organitzadors: 
Regidoria de Govern d'Educació
Lloc: Institut Torras i Bages(Institut Torras i Bages)
AV Can Serra 0101  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
El proper dilluns, 20 de maig, a l'Institut Torras i Bages tindrà lloc la JORNADA APRENENTATGE SERVEI (ApS) L'Hospitalet.

L'horari de la trobada és de 16'15h a 19h.

Durant la sessió està prevista la Conferència-diàleg: "Aprenentatge Servei: Innovació educativa i desenvolupament sostenible", a càrrec de la Sra. Maria Nieves Tapia, directora del Centro Latinoamericano de Aprendizaje y Servicio Solidario, CLAYSS.

A més, es farà el reconeixement als centres, entitats, serveis que realitzen projectes ApS a la ciutat, així com també als i les joves que participen d'aquests projectes, que ens presentaran les seves reflexions sobre el què significa participar en projectes ApS.

L'Aprenentatge Servei és una metodologia educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en què els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo.

Tots tenen en comú que els nois i noies fan un servei a la ciutat, als veïns o a altres persones al temps que aprenen moltes coses. Ambdós objectius, aprendre i fer un servei, són presents en els projectes, planificats i avaluats pels centres educatius i entitats socials que els impulsen.

Per poder assistir a la trobada cal omplir la següent butlleta: INSCRIPCIÓ


Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400