Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Clàssics a la Torrassa: Gala lírica d’òpera i sarsuela

Presentada per l’Òpera Jove de Catalunya
Data: 31 de gener de 2020
Hora: 20h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori La Torrassa(Auditori La Torrassa)
C. Santiago Apòstol 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Recital líric d’òpera i sarsuela a càrrec de la soprano Charo Tris i el tenor Carlos Muñoz, acompanyats al piano pel mestre Juli Rodríguez. Un recital més ofert pel Centre Cultural Collblanc-la Torrassa i la Comissió d’Actes Culturals Mare de Déu dels Desemparats, que ofereixen una programació estable de concerts de qualitat, de petit format i gratuïts per popularitzar i difondre aquesta música.

Charo Tris, soprano

Va néixer a Saragossa, després de llicenciar-se en Ciències Empresarials, es trasllada a Madrid on comença els seus estudis de Cant amb la soprano Isabel Penagos i es llicencia a l'Escola Superior de Cant de Madrid, de la mà del tenor Manuel Cid.

En la seva formació han intervingut mestres de la categoria de: Peter Harrison, Elena Obratzsova (va rebre Premi Especial en el seu curs de Callosa d’en Sarrià), Wolfram Rieger, Robert Expert, Miguel Zanetti, Victoria dels Àngels i Carlos Chausson, entre uns altres. També va guanyar una Beca de Joventuts Musicals l'any 2000, i a partir d'aquest moment va començar la seva carrera com a solista debutant en la “Dido i Aeneas” d'Henry Purcell.

La seva carrera professional l'ha portat a traspassar les fronteres espanyoles, abastant des del recital fins a l'òpera. Ha realitzat vàries gires a Alemanya, Suècia i Suïssa. Com a guanyadora del concurs de Lied “Wolfram Rieger”, va realitzar recitals sobre repertori liederista a Alemanya .

Actualment treballa en Connecting Senses difonent l'art en totes les seves dimensions possibles amb un únic lema: gaudir i fer gaudir.

Carlos Muñoz, tenor

Va néixer a Bogotà, Colòmbia.

Inicia els seus estudis musicals al costat de la gran soprano colombiana Carmiña Gallo, i s'especialitza en lied de Wolf i Schubert a Madrid, amb el mestre Wolfram Rieger.

És fundador i director de la “Òpera Jove de Catalunya”, temporada que dóna oportunitats a nous talents de la lírica a Espanya. Recentment ha estat condecorat amb la “Gran Cruz del Merito Humanitario”, medalla atorgada per la real institució a Espanya de la qual avui és membre.

El seu debut com a solista ho fa l'any 1995, i des de llavors, la seva veu li ha portat a escenaris de Colòmbia, Espanya, Portugal i França.

Actualment dirigeix l'Opera Jove de Catalunya a Espanya, i perfecciona la seva tècnica amb la mestra Giovanna di Rocco.

Juli Rodríguez, piano

Titulat en piano i premiat al CSMMB (Conservatori Municipal de Barcelona). Des de 2001 treballa activament a l'Institut del Teatre.

És repertorista de cant i teatre musical, i ha dirigit o participat en quasi 200 obres (òpera, sarsuela, musical i altres formats) amb el Gran Teatre del Liceu, el Teatre Lliure, l'Òpera Jove de Catalunya, Dagoll Dagom, El Tricicle, Stage Enterteinment, Ricard Reguant, produccions pròpies, teatre infantil i familiar, teatre amb música, música clàssica, de cambra, sacra, coral, contemporània i música moderna.

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400