Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Pel·lícula: Els dies que vindran, de Carles Marquès-Marcet

Data: 28 de gener de 2020
Duració aprox.:1 hora 34 minuts
DiaHoraPreu
28/01/202017:005,1 €
28/01/202019:155,1 €
28/01/202021:305,1 €

Organitzadors: Espai VO
www.espaivo.blogspot.com
Lloc: Cinema Filmax Gran Via(Cinema Filmax Gran Via)
AV Granvia de l'Hospitalet 75  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
VO en català.

Vir (30) i Lluís (32) fa només un any que surten junts, quan descobreixen que estan “embarassats”. Durant 9 mesos, seguirem l’aventura d’aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que donarà la seva vida, les seves pors, alegries, neguits, les seves expectatives i les realitats que durant el seu embaràs creixen davant d’ells. Filmada al llarg dels nou mesos de gestació real de la criatura, Els dies que vindran és el relat minuciós del procés d’aprendre a ser tres quan no s’ha tingut temps d’aprendre a ser dos, explorant la dificultat de compartir amb l’altre aquesta experiència profundament transformadora.

«Ens trobàvem immersos en el rodatge de Tierra firme, una pel·lícula sobre el conflicte al voltant de la decisió de tenir o no tenir fills, quan David Verdaguer, un dels protagonistes, s’assabentà que la seva parella estava embarassada.
Semblava novament la vida copiant el cinema, aquella meravellosa sensació. De seguida sentírem el desig molt urgent de fer una altra pel·lícula en què aquell cine i aquella vida no es copiessin l’un a l’altre, sinó que anessin de la mà acompanyant-se.
Allò no era una pel·lícula improvisada, sinó més aviat una obra que construïem a mesura que avançava l’embaràs, i de la que hem anat aprenent mentre la fèiem, sense saber ben bé quines serien les passes següents.»

Carles Marquès-Marcet

Els dies que vindran, Catalunya, 2019
director: Carles Marquès-Marcet
amb: María Rodríguez Soto i David Verdaguer

 
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400