Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Taller
Lluna Mare, un viatge sonor

impartit per Adriana alcaide i Bea Calero
Veure imatge de TallerLluna Mare, un viatge sonor (nova finestra)
Acte suspès
Data: 29 de març de 2020
Hora: 11 hores
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 50 €
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Aquest taller combina l'acompanyament emocional amb la música i la veu com a via principal per restablir l'equilibri i abastir un pont obert al canvi.

L'Adriana Alcaide i la Bea Calero s'obren a l'arquetip de la "mare" perquè les persones que participen en aquest taller puguin connectar amb les seves necessitats de nutrició emocional en qüestions de receptivitat, de reacció, d'escolta i fluïdesa.
Aquesta obertura a l'arquetip de la mare té el propòsit de permetre que les emocions puguin aflorar i, a través de l'observació, les canalitzem lliurement i sense filtres gràcies a la música. I així, s'allibera energia retinguda i s'equilibren aspectes que es manifesten en el nostre comportament, el nostre cos físic o el nostre sistema nerviós.

És un viatge sonor de retrobament amb el nostre estat natural de presència, és un viatge de connexió vibracional transformador i transmutador de les emocions per vibrar alt.

Tothom és benvingut


Bea Calero Terapeuta i coach especialitzada en kinesiologia emocional. Combina la consulta amb la formació en Kinesiologia Emocional i Coaching amb PNL, a més de cursos monogràfics especialitzats.
Es va certificar en Kinesiologia Global i Emocional a l’Institut Superior de Medicina Tradicional.  És Master en Coaching Personal i Professional per l’Universidad Pompeu Fabra. Practitioner en Programació Neurolingüística per l’Institut Gestalt i Tao del Canvi per Francesc Marieges. És certificada en Flors de Bach per l’Institut Anthemon. És membre de l’Associació de Kinesiologia Holística KHAIP.
Adriana Alcaide  Violinista barcelonina amb una àmplia trajectòria professional, col·labora amb grups com: Concerto Amsterdam, Berlin Baroque, Utrecht Baroque Consort i Glossarium, tocant sota la batuta de Rinaldo Alessandrini, Monica Huggett i Jordi Savall. Ha actuat a sales com el Carneggie Hall (NY) i Wigmore Hall (Londres) amb el reconegut grup de L’Arpeggiata. Ha enregistrat per a Harmonia Mundi, Naïve, K617 i Brilliant Classics. És creadora de Symbiotic Ensemble i de Follia Project, amb qui realitza nombrosos concerts. Actualment és directora musical i intèrpret de l’espectacle Händel and Friends de L’AUDITORI EDUCA. Combina la seva vessant purament musical amb l’actuació teatral, incloent-la en els seus espectacles musicals. Realitza nombroses gires per tota Europa, Amèrica i Àsia. Paral·lelament imparteix tallers de Musicoteràpia i “Viatges sonors” amb la música com a eina de sanació i transformació personal.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400