Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

MAYTE MARTÍN - alCANTARaMANUEL

Acte suspès
Data: 20 de novembre de 2020
Hora: 20:30
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Ajornat pendent de nova data en la propera temporada (gener-juny 2021). Les entrades seran vàlides per aquesta nova data.

Composició i direcció artística, Mayte Martín
Arranjaments; Mayte Martín i Nelsa Baró

Mayte Martín, veu i guitarra.
Alejandro Hurtado, guitarra.
Guillermo Prats, contrabaix.
Biel Graells, violí.
David Domínguez, percussió.

alCANTARaMANUEL, neix per amor a l’obra del poeta Manuel Alcántara, per la meva absoluta connexió amb el lirisme i el caràcter tan íntim dels seus poemes i amb el desig de ser, única i respectuosament, allò que Manuel cantaria si en lloc d’explicar cantes la seva vida (Mayte Martín)

Dotze commovedores cançons construïdes sobre versos del poeta malagueny Manuel Alcántara. Dotze paisatges sobre la infantesa, la guerra, Miguel Hernández, Altoalaguirre, Picasso al mar, Màlaga... és exquisit el respecte per la poesia de l’autor, la instrumentació, la varietat de ritmes. Després d’escoltar aquest treball i de gaudir de la cuidada manera com s’ha fet, un es dona compte que no fa falta més flamenc que aquell que amb tot naturalitat  surt de la garganta de Mayte.

No hi ha res comparable a la sinceritat de la veu de Mayte Martín, a la riquesa de registres, a la càlida melancolia amb què desgrana els versos del poeta.

Festival acròbates

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400