Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

There Was a Fiesta!

Acte de presentació dels espectacles programats per la temporada 2019/20 del Teatre Joventut i l'Auditori Barradas.
Veure imatge de There Was a Fiesta! (nova finestra)
Data: 26 de setembre de 2019
Hora: 20 h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Comença el curs i amb ell la temporada de música i escena professional de L’Hospitalet. Amb un acte animat, distès i divertit, us explicarem de primera mà quin espectacles pujaran als escenaris de l’Auditori Barradas i del Teatre Joventut pel que queda d’any i un tast del que podrem veure el 2020.

I a continuació, us convidem a l’espectacle THERE WAS A FIESTA! (AT CARNEGIE HALL), un concert i una obra de teatre al mateix temps.

There Was a Fiesta!  és un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana.

Prenent com a fil conductor les cançons de l’únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l’any 1959, There Was a Fiesta! explica la rocambolesca història d’aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400