Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

SETMANA DE L'ENERGIA (7/9)

Construim una cuina solar
Veure imatge de SETMANA DE L'ENERGIA (7/9) (nova finestra)
del 19 de juny al 31 de desembre
Data inici inscripció: 19/06/2020
Data fi inscripció: 31/07/2020
Organitzadors: A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'Institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida. 
Lloc: a casa

Us atreviu a cuinar amb l'energia del sol?

Descripció breu: Fer una cuina solar ens permet conèixer una font d’energia alternativa i els seus avantatges ambientals.


Objectiu: Demostrem el compromís amb el canvi climàtic la transició energètica en una situació de crisi sanitària, de confinament i de postconfinament que ens han portat a replantejar-nos el nostre model de consum, també energètic.
I si fóssim capaços de cuinar a casa sense consumir energia?
En aquesta fi txa es proposen tres formes de construir una cuina i forn solars, pensant en materials existents a lesllars o fàcils d’adquirir, i en els espais disponibles (ja que no totes les cases compten amb espais exteriors grans o assolellats). Tanmateix us convidem a compartir qualsevol altre sistema que feu servir i que funcioni.


Advertència: Aquesta activitat es recomana realitzar-la amb algun adult per evitar possibles accidents, ja que les olles o bé cassoles poden arribar a temperatureselevades.

https://www.diba.cat/es/web/xarxasost/setmanaenergia/recursos

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400