Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Twilight Zone, exposició individual d’Arnau Blanch

del 19 de desembre de 2019 al 7 de febrer de 2020
Lloc: Galeria Ana Mas Projects. C. d'Isaac Peral, 7
En un esforç per descriure experiències visuals extremes, Arnau Blanch es lliura a la creació d'un paradís artificial que, igual que el dels seus anteriors correligionaris, es dirimeix entre el que veu i el que intueix, entre el que toca i el que imagina, entre el que viu i el que sent.... en tot el que habita en aquesta franja d'espai i temps coneguda, perquè ens entenguem, com a estat de vigília. El lloc on habita el deliri. És a dir, fora del límit. (...)

A mig camí entre la pintura i la fotografia però també entre un conte i un malson, la sèrie Twilight Zone, concebuda per Blanch en 2016, dibuixa una sort de paisatge interior que si bé sorgeix del seu interès a fer tangible l'univers dels sentits, resulta, per a l'ull, d'una enorme credibilitat. Des de la visió macroscòpica a l'observació microscòpica.

Arnau Blanch Vilageliu (1983, Barcelona) treballa amb la imatge des del seu potencial narratiu i especulatiu. Acabats els estudis a l'IEFC (Barcelona), es va traslladar a Nova York per especialitzar-se en l'ICP (International Center of Photography). Guanyador de la Beca FotoPres La Caixa (2014) amb "Everybody Needs Good Neighbours" i premi PhotoEspaña: Best Photobook (2015).
A Espanya ha exposat al Caixa Fòrum (Madrid, Barcelona i Saragossa), Arts Santa Mònica (Barcelona), en festivals com ViPhoto, Panoramic ia la Wer-haus Gallery. Internacionalment ha exposat a Alemanya, Anglaterra, Portugal, Estats Units i Brazil. Actualmet és artista resident a Fase, Espai de creació a L'Hospitalet.

Inauguració: 19 de desembre, a les 19 hores

De dilluns a divendres d’11 a 19 h.

Tancat del 23 al 29 de desembre
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400