Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

El Mural de l'Institut Santa Eulàlia (El Copem)

Garbi KW i alumnat de l'Institut Santa Eulàlia
del 23 d'octubre al 11 de novembre
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Santa Eulàlia
Lloc: Centre Cultural Santa Eulàlia(Centre Cultural Santa Eulàlia)
C. Santa Eulàlia 0060  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El mural és una proposta que el Centre Cultural Santa Eulàlia ens fa arribar a l'institut: pintar un mural a la façana amb l'artista Garbi KW, autor de murals com el de l'Associació ALPI, a Can Serra o la Casa dels Cargols a Collblanc.

El projecte s’inicia a l’Optativa de Dibuix de 4t d'ESO de l’INS Santa Eulàlia, on els alumnes, organitzats en parelles, treballen valors i temes d’actualitat. A partir d’aquí, el Garbi, artista que es converteix en el nostre company de projecte, transforma els esbossos dels alumnes i els dona forma al seu estil.

Els temes que s’han treballat en el disseny del mural són: la pau, la igualtat de gènere, el canvi climàtic, la diversitat LGTBI, el treball cooperatiu, trencament d'estereotips i personatges importants de diferents àmbits.

El Garbi, artista multidisciplinari, ha tingut l’habilitat de saber captar els missatges que volien transmetre els alumnes i els ha transformat en els seus petits personatges d’ulls grans.

Pintar el mural ha estat una experiència molt enriquidora per a totes i tots. Els alumnes han gaudit molt del treball en equip i de poder experimentar amb les possibilitats expressives del graffiti, la qual cosa els ha permès endinsar-se en el món de l'art urbà.

Maria Bardia, Professora de Dibuix de l’INS Santa Eulàlia

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400