Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema

RSS
 • Veure imatge de Concurs Harry Potter (nova finestra)
  del dissabte 1 de febrer al divendres 13 de març
  Del 10 al 28 de febrer, hi ha el termini d’inscripcions de participants de curtmetratges. Tema: Harry Potter, amb una durada de 2 min. com a màxim.
  El divendres 13 de març haurà entrega de Premis a Tecla Sala dels curtmetratges guanyadors.
  El dia 24 de gener es projectarà la Pel·lícula Harry Potter i la cambra secreta la Sala d’Actes de l’edifici de la Biblioteca, a les 18 h de la tarda.
 • Veure imatge de Cine Xic: "Un Corazón extraordinario" (nova finestra)
  Dimecres, 26 de febrer, 18:00 h.

  Dimecres 26 de febrer de 2020, a les 18 hores, en el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa (sessió de CINEXIC) es podrà veure la pel·lícula lícula “Un corazón extraordinario”, del director Marc Rothemund.  Comèdia dramàtica,  104 min. 2017

  Organitzada per la XIC, és una activitat oberta i gratuïta per a tothom.

  SINOPSI: Lenny Reinhard (Elyas M'Barek) tiene ya 30 años pero sigue siendo un juerguista irresponsable. Por eso, su padre le obliga a cuidar de uno de sus pacientes adolescentes, que tiene una grave enfermedad cardiaca. Será entonces cuando Lenny rompa con todas las reglas para hacer que se cumplan cada uno de los deseos de su nuevo amigo..
  Us hi esperem!
 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. Dolor y gloria, de Pedro Almodovar (2019) (nova finestra)
  Dijous, 27 de febrer, 18 h
  Salvador Mallo, un director de cinema en el seu ocàs, recorda la seva trajectòria vital i professional des de la seva infància al poble valencià de Paterna en els anys 60. Salvador té vius records dels seus primers amors, el seu primer desig, el seu primer amor adult al Madrid dels 80 i el seu primerenc interès pel cinema.
  Dijous, 27 de febrer, a les 18 h
 • Veure imatge de Atrapa la bandera (nova finestra)
  Dijous, 27 de febrer, 18h
  Richard Carson, un ambiciós multimilionari, vol apropiar-se de la Lluna i explotar la font d’energia neta i real del futur: l’Heli-3.
 • Veure imatge de Cinema negre: El silencio de un hombre (1967) (nova finestra)
  Divendres, 28 de febrer, 18h
  Jeff Costello és un assassí a sou que sempre planeja acuradament els seus assassinats i al qual mai han atrapat. No obstant això una nit, després de liquidar a l'amo d'un club nocturn, queda a la vista de diversos testimonis. Els seus esforços per construir una coartada fallen i a poc a poc és acorralat, tant per la policia com pels clients que l'han traït.
 • Veure imatge de Cine: Harry Potter i les relíquies de la mort: Part 1 (nova finestra)
  Divendres, 28 de febrer, 17:30 h
  Des del 17 de gener i durant 8 setmanes, cadascuna de les 8 Biblioteques de l'Hospitalet projectarà una de les 8 pel·lícules de la saga del mag més famós de la novel·la juvenil.

  A la Biblioteca Santa Eulàlia projectarem Harry Potter i les relíquies de la mort: Part 1.

  Podeu venir disfressats i participar activament durant la projecció!


  Pel·licula recomanada a partir dels 7 anys.
   
 • Veure imatge de Cinema al barri: Arrugas d'Ignacio Ferreras (nova finestra)
 • Veure imatge de Cinema familiar: Smallfoot (nova finestra)
  Dissabte, 29 de febrer, 11:00 h
  Una vegada al mes, projectem una pel·lícula de caire infantil, de entre les últimes incorporacions al fons de la biblioteca.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Las invisibles (Les invisibles), de Louis-Julien Petit (nova finestra)
  Dimarts, 3 de març
  Després d'una controvertida decisió municipal, el centre social d'acollida per a dones sense sostre anomentat L'envol és a punt de tancar. Amb tant sols tres mesos per a poder reinserir les dones que tutelen a la societat, les treballadores socials faran tot el que estigui al seu abast per capgirar la situació.
 • Veure imatge de Cinema negre: Círculo rojo (1970) (nova finestra)
  Divendres, 6 de març, 18h
  Cicle: Jean-Pierre Melville
  Mentre Corey surt de presó després de complir condemna en una presó francesa, Vogel, un criminal custodiat pel temible comissari Mattei, escapa del tren en el qual viatgen. Després de robar a un antic soci, Corey es troba amb Vogel i li proposa formar equip per a realitzar un meticulós robatori de joies.
 • Veure imatge de Cinema: Harry Potter i les relíquies de la mort: part 2 (nova finestra)
  Divendres, 6 de març, 17.30h
  Última entrega del cicle Un Harry Potter de cinema! Projectarem la darrera pel·lícula del famós mag per tancar el periple que l’ha portat a visitar totes les biblioteques de la nostra ciutat.


  Divendres 6 de març, a les 17.30h, a la Biblioteca Plaça d’Europa.
 • Veure imatge de Cinema: Bohemian Rhapsody (2018), dir. Bryan Singer (nova finestra)
  Divendres, 6 de març, 18:30h.
  Bohemian Rhapsody és una celebració de el grup Queen, de la seva música i del seu singular cantant Freddie Mercury, que va desafiar estereotips per convertir-se en un dels showmans més estimats del món. El film plasma el meteòric ascens de la banda a l'olimp de la música a través de les seves icòniques cançons i el seu revolucionari so, la seva crisi quan l'estil de vida de Mercury va estar fora de control, i la seva triomfal reunió en la vigília de Live Aid, en la que Mercury, mentre patia una malaltia que amenaçava la seva vida, lidera a la banda en un dels concerts de rock més grans de la història. Reflecteix així mateix com es va fonamentar el llegat d'una banda que sempre es va assemblar més a una família, i que continua inspirant somiadors i amants de la música fins als nostres dies. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema familiar: Sherlock Gnomes (nova finestra)
  Divendres, 13 de març, 17:30h
  Els famosos gnoms de jardí Gnomeo i Julieta contracten al mundialment conegut detectiu Sherlock Gnomes per investigar la misteriosa desaparició d’alguns ornaments del jardí.
 • Veure imatge de Cinema familiar. Spider-Man: un nou univers de Bob Persichetti, Peter Ramsey i Rodney Rothman (2018) (nova finestra)
  Divendres, 13 de març, 18 h
  Spider-Man: un nou univers de Bob Persichetti, Peter Ramsey i Rodney Rothman (2018)
  Miles Morales és un adolescent de Brooklyn que es converteix en el nou home-aranya i descobreix les il·limitades possibilitats del múltiple univers on més d'un pot portar la màscara.
  Recomanada per infants majors de  7 anys.
  En col·laboració amb el Centre Cultural Bellvitge-Gornal.
 • Veure imatge de Cinefòrum: Vatel (nova finestra)
  Dissabte, 14 de març, 17h
  Dirigida per Roland Joffé, 2000
  El cuiner organitzador del més gran festí en honor de Lluís XIV, el rei Sol, va tenir a les seves mans el destí de França.

  Posteriorment es realitzarà la conferència “La il·lustració de s. XVIII com a precedent de la revolució francesa” a càrrec d’Alberto Sánchez. Tot seguit Luís Fernández Zaurín parlarà del llibre Les relacions perilloses, de Choderlos de Laclos.

  Aquesta serà la primera activitat del cicle dedicat a “La Revolució Francesa” que ha estat preparat juntament amb l’associació cultural Rvbicon durant l’any 2020.


  Dissabte 14 de març, a les 17h, a la segona planta de l’Equipament Municipal de la Plaça d’Europa
 • Veure imatge de Àngels Ribé. Work is the effort against resistance, 1976 (nova finestra)
  Dijous, 19 de març
  La pel·lícula narra la història d’en Colin Smith, un jove de classe obrera que és reclòs en un reformatori a causa d’un robatori. Allà comença a córrer, i aquesta activitat el porta a reflexionar sobre la seva vida anterior i la seva nova situació com a representant esportiu del centre penitenciari.

 • Veure imatge de Cinema familiar: Bumblebee (nova finestra)
  Divendres, 20 de març, 17:30h
  Tractant d’escapar, a l’any 1987, Bumblebee troba refugi en un dipòsit de ferralla.  El Charlie, a punto de complir 18 anys i tractant de trobar el seu lloc en el món, descobreix a Bumblebee.
 • Veure imatge de Cinema familiar: El regreso de Mary Poppins, dir. Rob Marshall (2018) (nova finestra)
  Divendres, 20 de març, 17:30h.
  Mary Poppins (Emily Blunt) és la mainadera gairebé perfecta, amb unes extraordinàries habilitats màgiques per convertir una tasca rutinària en una aventura inoblidable i fantàstica. Aquesta nova seqüela, torna per ajudar a la següent generació de la família Banks a trobar l'alegria i la màgia que falten en les seves vides després d'una tràgica pèrdua personal. La mainadera ve acompanyada del seu amic Jack (Lin-Manuel Miranda), un optimista fanaler que ajuda a portar la llum -i la vida- als carrers de Londres. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. Sobre rodes, de Franck Dubosc (2018) (nova finestra)
  Dijous, 26 de març, 18 h
  Sobre rodes de Franck Dubosc.
  Un empresari d'èxit, seductor i mentider compulsiu, simula necessitar una cadira de rodes per seduir a una jove. Tot el seu pla donarà un tomb quan coneix a la germana d'aquesta, que també va en cadira de rodes.
  Dijous, 26 de març, a les 18 h. 
 • Veure imatge de Cinema al barri: Bar bahar, entre dos mundos de Maysaloun Hamoud (nova finestra)
 • Veure imatge de Cinema familiar: Gru 3. Mi villano favorito (nova finestra)
  Divendres, 27 de març, 17:30h
  Balthazar Pratt, un antic nen estrella obsessionat amb el personatge que va encarnar en els anys vuitanta, demostra ser el pitjor enemic al que Gru s’ha enfrontat fins ara.
 • Veure imatge de Nanook of the North (nova finestra)
  Dijous, 14 de maig, 19h
  La pel·lícula narra les condicions de  vida d’una família d’esquimals a l’Àrtida, a la badia de Hudson (Canadà), a inicis dels anys vint del segle passat. Un retrat de la duresa de la supervivència en un territori de condicions extremes.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400